hackfilé

0

Benvinguts al wordpress de hackfilé.

En aquesta pàgina es donaran a conèixer les activitats del hackfilé i el techfilé, dos projectes que ofereixen poder treure profit dels coneixements  que ens ha donat el moviment social, oferim serveis en el camp que mes ens apassiona, el del programari lliure.

A la hackfilé estudiem el teu cas i amb l’experiència adquirida dels diferents participants de la filé en el camp de les noves tecnologies i l’activisme tecnològic, t’oferim un seguit d’eines que et permetran una millor gestió de la teva associació o entitat. El nostre equip humà el conformen administradors de sistemes, administradors de xarxes, programadors, tècnics de so, etc.

Alguns dels serveis que oferim son:

 • Migracions o instal·lacions de sistemes GNU/Linux
 • Instal·lació d’infraestructures
 • Implantacions de CMS (gestors de contingut) com wordpress, drupal, joomla.
 • Implantacions de pissarres col·laboratives mediawiki
 • streaming d’àudio i vídeo per internet
 • implantació de sistemes VoIP (veu sobre ip)
 • implantació d’openERP
 • edició d’àudio i vídeo
 • auditories de seguretat
 • maquetació de cartells, revistes i octavilles / retoc fotogràfic
 • auditories de programari lliure (alternatives a programes privatius)

La hackfilé també té una vessant social. Permet a aquelles empreses que volen despendre’s del seu hardware antic (normalment de 3 a 5 anys d’antiguitat) de donar-lo i preparar-lo per a associacions o entitats que en puguin treure un profit social.

La filé es un grup de persones que hem après autodidàcticament totes aquelles eines que poden oferir empreses del sector amb un afegit de comerç just, ja que en els tràmits no hi ha intermediaris. El contacte és directe.

Exposa’ns el teu cas, l’analitzem i et passem una valoracio econòmica.


Leave a Reply